162015Февр.

Противомикробни народни средства за хеликобактер

Противомикробни народни средства за хеликобактер

Противомикробни народни средства за хеликобактер

Един час преди хранене може да приемаме специална 10% спиртна тинктура от прополис. Оптималната доза не трябва да надвишава 10 капки на 1 чаша вода. Курсът на лечение се основава на продължителното използване на средството, чието количество трябва да бъде не по-малко от 100 мл.

Освен противомикробни свойства, отварата от жълт кантарион, девисил и има успокоително и аналгетични действие.Трябва да се вземат билки в равни части, разбърква се и се изсипват във вряща вода , 2 с.л. на половин литър вода. Завиваме съда с хавлия и го оставяме да се запарва в продължение на един час. След прецеждане се пие между храненията по 100 мл.Може да смесим жълт кантарион с невен и бял равнец, които напълно унищожават бактериите на Helicobacter Pylori, както и за улесняване на хода на заболяването, премахване на болката.

От древни времена за облекчаване на симптомите на болестта се използва отвара от цвета на крушови и ябълкови дървета, както и ягодите и боровинки. Смесват се равни пропорции от тези съставки и се изсипват във вряща вода в съотношение 4 с.л. на 1 литър вода. След това се прецежда и се пие между основните хранения по половин чаша.

Народните средства се подбират в зависимост от заболяването и състоянието на пациента. В същото време от храната се препоръчва да се изключат мазни, пикантни, солени и тежки храни. Не пийте алкохолни напитки по време на курса на лечение и да се избягват стресови ситуации.